Bezpečný nakup

1.Zabezpečená web a platobná brána 

Celý web využíva zabezpečený https protokol, takže všetky vaše údaje sú dostatočne zabezpečené.Po dokončení objednávky budete presmerovaný na zabezpečenú platobnú bránu GOPAY, kde uhradíte požadovanú sumu.

HTTPS_icon

2.Hodnotenia zákazníkov

Nie sme najväčší ale ku každému zákazníkovi pristupujeme individuálne. 

3.Ochrana osobných údajov

Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.Osobné údaje, ktoré nám zákazník poskytuje pri odoslaní objednávky sú nevyhnutné na jej korektné spracovanie.

Jedná sa predovšetkým o základné kontaktné informácie (meno, priezvisko, tel. kontakt, adresa, email ak nakupujete ako firma/živnostník potrebujeme vedieť aj ostatné obchodné informácie ako sú IČO, IČ DPH pre vystavenie faktúry a správneho zúčtovania). Vaše osobné údaje, ktoré uvediete pri nákupe sú úplne dôverné a v žiadnom prípade nebudú poskytnuté iným subjektom ako tým, s ktorými spolupracujeme na vybavení objednávky (doručovateľké spoločnosti alebo štátnym orgánom v prípade kontroly). Tieto údaje sú však poskytnuté len jednorázovo na vybavenie danej zásielky.

4. Vrátenie tovaru

Môže sa stať, že vám nebude sedieť veľkosť alebo sa Vám nebude páčiť požadovaná farba. Nezúfajte, tovar je možné vymeniť alebo vrátiť do 15 dní od prevzatia zásielky bez udania dôvodu. Na všetky predávané produkty sa vzťahuje štandardná záručná doba  24 mesiacov avšak veríme, že kvalita predávaných výrobkov je veľmi vysoká a nebude dochádzať k poškodeniu.

 

Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.